Безплатни прегледи по случай световният ден за борба с рака

Безплатни прегледи по случай световният ден за борба с рака

КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР – Бургас, ще отбележи 4 февруари – Световен ден за борба с рака, с месец на безплатни профилактични гинекологични прегледи за дами. Инициативата ще стартира на 4 февруари (понеделник) и ще приключи на 1 март (петък). Сега можете да си направите този важен за Вас преглед в КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР -Бургас и да бъдете спокойни за вашето здраве.
С грижа за Вас – преглед при опитен Лекар-Гинеколог
Всяка уважаваща себе си жена трябва да следи развитието на тялото си през годините, без значение дали има конкретни оплаквания или не.

Веднъж годишно е добре жените да минат на задължителен профилактичен преглед при гинеколог, който да им направи цитонамазка. Това е изследване, чрез което може да се предотврати навреме рак на маточната шийка. Изследването включва взимане на проба от шийката на матката, която се изпраща за изследване в лаборатория. При наличие на ракови клетки с оперативно лечение се постига 100% излекуване.
-Класически гинекологичен преглед със спекулум – дава възможност за оглеждане и преглед на външни полови органи, влагалище, шийката на матката.
-Консултация
-Всеки петък и Колпоскопия (по преценка) – Д-р Добрев
Колпоскопията е специализирано неинвазивно гинекологично изследване при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти). Оптичното увеличение, което се прилага разкрива структури недостъпни както за „невъоръженото” око, така и за микроскопското изследване. Така колпоскопията стои на границата между макроскопското и микроскопското изследване.

Прегледите ще се извършват от 04.02. 2019г. до 01.03.2019г. от 11:00 ч. до 12:00 ч., в Гинекологичен кабинета на ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН БЛОК на КОЦ-Бургас .
Записване на посоченият телефон: 056/82 01 42 или на място: гр. Бургас, Поликлиника на „КОЦ-Бургас” ЕООД – Регистратура

Един преглед се равнява на по-малко сълзи. Този месец няма да плащаме с банкноти за здравето си, ще са ни нужни минути, а ще получим години. Време за време. Това е перфектното предложение с една крайна цел – щастие.

Не пропускайте година без профилактичен преглед!