„РАК – КАКВО СЛЕДВА ? ” – лектор Д-р Ася Консулова

„РАК – КАКВО СЛЕДВА ? ” – лектор Д-р Ася Консулова

Започна записването за лекция „РАК – КАКВО СЛЕДВА ? ” с лектор Д-р Ася Консулова от Отделение по Медицинска онкология към „КОЦ- Бургас” с любезното сътрудничеството на сдружение „Онкоболни и приятели“. Лекцията е насочена към широка публика, а не само онкологично болни пациенти. Тя цели подобряване на информираността сред обществото както за раковите болести, така и за тяхната превенция, лечение и проследяване.
Д-р Консулова е член на престижни български и международни онкологични дружества като Европейската ракова организация (ECCO), Европейското общество по Медицинска онкология (ESMO), Американското общество по клинична онкология ASCO, Европейското училище по онкология (ESO), член и секретар на етичната комисия към „Млад Онколог“-България.
Освен представянето на лекцията, управителят на „ Комплексен онкологичен Център –Бургас”, проф. д-р Бозов и д-р Консулова ще участват в дискусия за важни теми и наболели проблеми на пациентите с онкологични болести.
Лекцията ще се проведе във вторник на 20.08.2019 от 19:00 ч. в Поликлиника на „КОЦ-Бургас” , бул. „Демокрация „ № 86, ет.4.
За по-добра организация и плануване, молим за вашето предварително записване: тел.0988341611 – Цонка Тодорова ; 0887607596 – Кремена Стаматова