ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ 7 АПРИЛ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ 7 АПРИЛ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

УВАЖАЕМИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,

Приемете искрените ми поздравления по случай днешния празник, който в международен мащаб отбелязва признанието към труда на хората в бели престилки. Българските лекари, със своята компетентност и всепризната трудолюбивост, отдавна са част от европейското семейство на високоспециализираната медицина.

Днес, в условията на глобална пандемия, повече от всякога човечеството се нуждае от нас медиците и повече от всякога преосмисля стойността на здравето като безценен и най-висш дар!

Да се изправиш срещу човек, когато е най-раним, най-уплашен или най-силно се нуждае от подкрепа, изисква освен добра подготовка, но и силна отдаденост и съпричастност. Затова ви пожелавам да имате силите да бъдете такива, каквито вашите пациенти очакват от вас!
Изказвам огромна благодарност и искрено уважение към всички вас, които със своя професионализъм и всеотдайност, с цената на много лишения и упорит труд, и дори с риск за собствения си живот, допринасяте за успехите на “Комплексен онкологичен център- Бургас”, за развитие и активно присъствие, както и в този труден за страната ни момент.
Вярвам, че с общи усилия, силна воля и мотивация, няма да отстъпим пред трудностите и ще отговорим адекватно и на това предизвикателство.

Желая на Вас и Вашите семейства здраве, щастие, професионално признание и лична удовлетвореност!
Бъдете винаги уверени в себе си, вярвайте в доброто и продължавайте да бъдете спасители на човешки животи и съдби!

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

УПРАВИТЕЛ НА „КОЦ- БУРГАС” – Проф. д-р Христо Бозов, д.м.