Здравето на нашите пациенти е основната ни грижа.

Здравето на нашите пациенти е основната ни грижа.

Напомняме Ви, че всички консултативни кабинети в поликлиника и отделения на „КОЦ- Бургас” работят и приемат пациенти.

На всички нас ще ни се наложи да живеем в едно ново равновесие – равновесие в компанията на коронавируса и изненадите, които той ни поднася. Оказва се, че с най-висока степен на риск са пациентите с придружаващи заболявания.
Докато тече епидемия, не забравяите за себе си и пазейки се единствено и само от ковид инфекция, да пренебрегнат здравето си.
Лекарският дълг изисква да бъде до пациентите си, независимо от обстоятелствата.
Пациенти пренебрегват животозастрашаващи симптоми и не посещават болнични заведения заради страх от заразяване с коронавирус. А съветът на лекарите е да не пропускате профилактичните си прегледи, за да не стане твърде късно и да изпаднат в състояние, което е несъвместимо с живота.
Нашите специалисти препоръчват пациентите ни да продължат предписаното им лечение и да не правят опити да го преустановяват.

Ранната дигностика е гаранция за добър изход на лечението, инвестициите в хора и модерни технологии са в основата на успешното здравеопазване за „Комплексен онкологичен център – Бургас”!

Здравето на нашите пациенти е основната ни грижа. Съветът към пациентите е да не отлагат прегледите, да знаят, че могат да разчитат на специалистите в „КОЦ- Бургас”, даже и в този труден момент.