Благодарим Ви, за всичко, което правите за пациентите!

Благодарим Ви, за всичко, което правите за пациентите!

В продължение на два месеца и половина бяхме свидетели, участници и главни действащи лица в една глобална пандемия, с която човечеството се сблъска и която рефлектира върху живота на всички ни. Следвахме националните и световни препоръки, и работихме в условията на една непозната и постоянно променяща се среда, но действахме адекватно и се справихме успешно.
Благодарим на кмета Димитър Николов, на зам.-кмета Йорданка Ананиева , на д-р Георги Паздеров- директор на РЗИ- Бургас, на председателя на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова и на всички дарители: Кметът на Община Малко Търново-Илиян Янчев , които дари линейка; съветници от ГЕРБ в Бургас дариха мартенските си заплати, с тях се закупиха инузионни помпи и перфузори. „АББ България“ предостави -робот за Отделение нуклеарна медицина към „КОЦ- Бургас”. Сдружение „Една от осем“-маски за нашите пациенти, Галина Байчева, ротари клуб Бургас-Пиргос, кампания, “За доброто срещу # bgcovid-19 “ – маски, гащеризони, престилки, шлемове, очила , Българския червен кръст- респиратор, фирма „Кроношпан България “ ЕООД , дариха за корпус 3 -плотове и мебели.
Открита е дарителска сметка, в която тези, които са съпричастни към лекуващите се в „Комплексен онкологичен център – Бургас”, могат да превеждат суми. Дава се възможност да се впише в самото дарение точно за каква определена цел го предоставят.
Всеки, който се чувства съпричастен с „Комплексен онкологичен център – Бургас”, може да дари средства на следната сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG78STSA93000027070222

BIC код: STSABGSF