Заповядайте на кафе или чаша вино с приятелка!

Заповядайте на кафе или чаша вино с приятелка!

Колко пъти си мечтаем да излезем от сивото ежедневие, да забравим за болестта, да се съберем с приятелки и да споделяме хубави и лоши преживявания, да чувстваме, че някой ни разибира, че някой преживява същото и може да бъде наша опора, да се насладим на вярата и надеждата, да се почувстваме пълноценни и красиви.
Как по- лесно да се случи това, освен на кафе с приятелки?
От жени за жени: Ние се грижим и за Вашата външна красота
Заповядайте на кафе или чаша вино с приятелка!
Центърът за арт-терапия на КОЦ Бургас се превръща в Салон за красота на 16.09.2020 г., където заедно ще имаме възможност да се насладим на поканените професионалисти гримьор, фризьори и маникюрист. Ще пробваме перуки, шалове за коса и различни аксексоари, които ще осигурят нашето самочувствие и ще ни помогнат да се почувстваме по-добре. Ще се погрижим не само за здравето на тялото, но и за психическото равновесие, женствеността и красотата на желаещите пациентки.
Жените в онкологията – България сме част от АВС Global alliance и участваме в различни международни проекти. Успяхме да осигурим на пациентките с онкологични болести в България достъп до различни перуки и аксесоари. Започваме в Бургас. Заповядайте да пробвате различни цветове перуки и дори да си вземете тази, която почувствате Ваша. Гримирани и с маникюр, ще се постараем да покажем женската красотата и блясък. Професионални гримьор, фризьор и маникюрист ще Ви помогнат да се чувствате прекрасни.
Да запазим вярата, да дарим надежда и да правим всичко с любов! Като от жена за жена!
Дамите, които имат нужда от перуки, специални сутиени с място за подплънки, шапки и други и нямат възможност да си закупят сами, могат да се възползват от дарените артикули от нашите посестрими в Глобъл Алианс. В Бургас дарението ще бъде представено на 16.09 в Арт център на КОЦ Бургас. Можете да дойдете да разгледате, да се включите в разкрасителните процедури, осигурени от професионалистите-доброволци, а може просто да се насладите на представянето на нашата организация и цели с чаша вино и сладкиши по залез слънце( 18.00), с гледка към морето от терасата, където ще ви изненадаме с презантация на резултатите от нашия Салон за красота.
Моля, пациентките, които желаят да участват в Салона за прическа(собствена коса или перука)/грим/маникюр да заповядат между 15-17.30 в Арт- центъра и да заявят присъствие предварително на телефон: 0887607596 с вайбър- съобщение, смс или обаждане, лично съобщение/коментар на страницата на КОЦ Бургас ( Кремена Стаматова) или коментар под оригиналния пост за събитието), за да можем да съобразим графика на разкрасителния екип)
Официалното представяне на нашата работа ще е в 18.00 часа на терасата на КОЦ, където каним всички желаещи да се присъединят към нашия празник на красотата и съпричастността!