Благодарим ви , че ви има!!!

Благодарим ви , че ви има!!!

Във време на пандемия доброто изглеждат различно. С маските лицата им са неразпознаваеми, но си личат по ДОБРОТО, което ги обединява. Екипът на Ковид-сектор в КОЦ-Бургас не забравя, че тяхната миcия в тeзи тeжки дни e изключитeлнo вaжнa, а тя е да помагат на пациентите , защото преди всичко това е техен дълг!
Доказателство за това е екипът на Ковид-сектор в КОЦ-Бургас – ангелите в бяло, които всекидневно се изправят срещу опасността от пандемията , достойни за уважение хора, които имат подкрепата зад себе си в лицето на мислещи ръководители, създали нужната организация и условия за работа, при която пациентът да получава максимума, въпреки тежката ситуация.
В този труден период върху Вас тежи изключително голяма отговорност. Положихте много усилия, поехте много рискове.
Доброто не се мери по големина. Всяко желание и участие са равни и показват нашата сила като общност и хора, които се грижат един за друг, без да се познават, без да искат в замяна нещо друго, освен да сме здрави !
В тази война, с невидим противник, вие сте на първа линия и се борите с него заради нас!
Поклон пред всички, които се грижат за всички пациенти в Ковид-сектор в КОЦ-Бургас, без да пестят сили и средства. Искрена БЛАГОДАРНОСТ И РЕСПЕКТ !!!