„Комплексен онкологичен център– Бургас“ се сдоби  с нов ЕКГ – апарат за нуждите на Ковид сектор  към „КОЦ-Бургас“  , дарен  от Община Бургас. Община Бургас  дари нов ЕКГ- апарат за нуждите на Ковид сектора, разположен на 3-ия и 4-ия етаж в Корпус 1 на „Комплексен онкологичен център– Бургас“.

„Комплексен онкологичен център– Бургас“ се сдоби с нов ЕКГ – апарат за нуждите на Ковид сектор към „КОЦ-Бургас“ , дарен от Община Бургас. Община Бургас дари нов ЕКГ- апарат за нуждите на Ковид сектора, разположен на 3-ия и 4-ия етаж в Корпус 1 на „Комплексен онкологичен център– Бургас“.

Искрена БЛАГОДАРНОСТ И РЕСПЕКТ към Община Бургас за съпричастието и моралната подкрепа .
В „Комплексен онкологичен център – Бургас“ има безброй примери…. Едни рискуват здравето си в грижа за болните с #Ковид19, други – не жалят време, нито сили и средства за пациентите .
Апаратът за електрокардиограма ще подпомогне работата на медиците при грижата им за пациентите.
Избраният модел е CARDIOVIT AT-102 G2 на водещия световен производител и доставчик на устройства за кардиопулмонална диагностика, дефибрилация, наблюдение на пациентите и софтуерни решения за медицинската индустрия .
Освен ЕКГ- апарата, във фоайето на новия корпус на болничното заведение е монтиран апарат за калцуни, дарение от Община Бургас. Целта е наред с редовното почистване и дезинфекциране на помещенията в сградата, машината за автоматизирано обуване на калцуни допълнително да предпазва от външно замърсяване, пренасяно с обувките на посетителите.
Доброто продължава….